banner2779
banner2752
banner2750

Büyükakın; “Şehrimizi Dünya Markası Yapalım”

Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Tokatlılar Platformu Genişletilmiş İstişare Toplantısı’na katıldı. Green Park Otel’de gerçekleşen toplantıya Büyükakın’ın yanı sıra Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve Tokatlılar katıldı. Toplantıda konuşan Başkan adayı Büyükakın, “Sizler de bize destek verirseniz şehrimiz dünya markası bir güç haline gelir, aramızdaki çocuklarımıza gururla miras bırakacağımız şehir meydana getiririz” dedi.

FARKLI KÜLTÜRLER ZENGİNLİĞİMİZ
Programda Tokatlılara hitap eden Büyükakın, “Anadolu’nun farklı illerinden gelip Kocaeli’ne yerleşenlerin Anadolu Ruhu taşıyor. Bu ruhu yaşatan en önemli yerlerden birinin Tokat ilimizdir. Biz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet edersek, farklı kültürlerin bir arada yaşamasını, geleneklerini göreneklerini yaşamasını ayrı bir zenginlik olarak göreceğiz, yaşaması için her şeyi yapacağız” dedi.

ÇOCUKLARIMIZA GURURLA MİRAS BIRAKALIM
Kocaeli’ni insanların yaşamak için seçeceği üç şehirden biri yapacaklarını da söyleyen Büyükakın “Öyle şeyler yapalım ki insanların aklına Kocaeli gelsin. Hep birlikte buna güç verelim, birlikte bunu yapalım istiyorum. Sizler de bize destek verirseniz şehrimiz dünya markası bir güç haline gelir, aramızdaki çocuklarımıza gururla miras bırakacağımız şehir meydana getiririz” diye konuştu.

MİLLETİN TERAZİSİNE GÜVENİYORUZ
Programda konuşan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Azize Sibel Gönül ise önümüzdeki seçimlerde milletin terazisine güvendiklerini belirterek “Demokrasiye inancımız, milletimize güvenimiz tamdır, yolumuzu da rotamızı da milletimizin istikametine çevirdik. Yeni dönemde daha güzel işler yapacağız. Tahir Hocamız ve bizlerde bu bilgi birikim, mesleki ve siyasi güç var. Sizlerin desteğiyle birlikte yeni belediyecilik anlayışı ile hizmet çıtasını en üste taşıyacağız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751