banner2779
banner2752
banner2750

Büyükşehir'den anaokuluna oyun grubu
 Büyükşehir, Kandıra merkezdeki anaokulunun bahçesine minik öğrenciler için oyun grubu kurdu.

 

Büyükşehir'den anaokuluna oyun grubu

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte her yaştan insana desteğini ve hizmetini sunuyor. Bu kapsamda Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra'da bulunan Selma Orhun Ata Meriç Anaokulu'nun çevre düzenlemesi ile iki kuleli çocuk oyun grubu yapıldı.

 

1600 METREKARE ALANDA PEYZAJ DÜZENLEMESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra'da bulunan Selma Orhun Ata Meriç Anaokulu'na 1600 metrekare alanda 40 kamyon toprak tavsiyesi ile beraber 450 adet bitki dikimi, kamelya, bank ve donatı elemanları yerleştirildi. Bölgeye mevsimi geldiğinde de çim tohumu ekimi gerçekleştirilecek.

 

MİNİKLERE OYUN GRUBU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından anaokuluna gelen minik öğrencilerin oynamaları için iki kuleli oyun grubu yaptırıldı. Oyun grubunun içerisinde kaykay, kaydırak, salıncak ve çeşitli oyun aletleri bulunuyor. Büyükşehir tarafından yaptırılan anaokulunun oyun bahçesi, eğitim öğretim sezonunda minik öğrencilerin hizmetinde olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751