Büyükşehir’den gürültü yapan işletmelere idari para cezası
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı yeni yeri ve saatinde Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. Toplantıda gürültü yaptığı gerekçesi ile çevreye verdiği rahatsızlık nedeniyle 3 firmaya idari para cezası kesildi. Büyükşehir Encümen Toplantısı artık belediye hizmet binasının 4. katında değil, çarşamba günleri saat 10.30’da 1. kat Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak.

 

ENCÜMEN’İN YERİ VE SAATİ DEĞİŞTİ

Encümen tarafından, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı teklifi ile gürültü yapılması sebebiyle üç firmaya idari para cezası kesildi. Encümen Toplantısı’nda 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’nın tekliflerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait muhtelif yerlerde bulunan 7 adet kalıcı işyerleri için yapılacak ihalelerin günü tespit edildi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817