banner2779
banner2752
banner2750

Büyükşehirli Güreşçiler, Ankara’ya Gidiyor
  

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu yıldız güreşçiler, Yıldızlar birinci lig maçlarında, Ankara Ulaştırmaspor kulübüne 7-4, Anakara Şekerspor’a 9-2 yenilirken, Osmaniye Gençlikspor kulübüne ise 6-4 yendi. Kocaeli Atatürk Spor salonunda hafta sonu oynanan maçlara antrenör Gürcan Kırcı nezaretinde çıkan mavi beyazlılar, tek maçı kazanarak klasmana kalma hakkını elde etti.

 BAŞKAN YÜCEL, İZLEDİ

Müsabakaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulüp başkanı İslam Yücel, Kulüp Genel Sekreteri Fatih Özkaraaslan, Güreş branş sorumlusu Erhan Öztürk, koordinatör Mehmet Sümer’de takip etti. Aldığı sonuçlarla ilk ikiye giren Şekerspor ile Ulaştırmaspor takımları final grubuna kalırken, ligde üçüncü olan Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşçiler ise 19 Eylül tarihinde Ankara’da yapılacak olan Klasman maçına çıkacak.

 ANKARA’DA KLASMAN MAÇINDA

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Güreş branş sorumlu yöneticisi Erhan Öztürk, yaptığı açıklamada“Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü olarak minder güreşinde söz sahibi bir takımız. Alt yapıya da kulübümüz bünyesinde büyük önem veriyoruz. Geleceğin şampiyon güreşçilerini yetiştirme adına bu turnuvalara katılıyoruz. Yeni olan takımımızda, klasman maçına kalma hakkını kazandı. Ankara’da rakibimizi yenerek bir üst gruba çıkmayı hedefliyoruz.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751