BÜYÜKŞEHİRLİ KARATECİLER KUŞAK ATLADI
 Türkiye’deki belediyeler arasında en fazla lisanslı karate sporcu sayısına sahip kulüplerin arasında bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü’nde, karate branşındaki kuşak terfi sınavı heyecanı yaşandı. 161 sporcunun ter döktüğü sınavda renkli görüntüler oluştu.

 

ULUSLARASI EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE

Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, her branşta olduğu gibi karate dalında da başarıları ile dikkat çekiyor. Bu kapsamda her hafta düzenli olarak faaliyetlerine devam eden karate branşındaki eğitimler, dünya çapında antrenörler tarafından gerçekleştiriliyor. Önceki gün yapılan kuşak sınavı da Dünya Karate Fedarasyonu Teknik Kurul Üyesi ve Türkiye Bayanlar Karate Milli Takımı Teknik Direktörü görevini de yürüten Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Teknik Direktörü İbrahim Ercin nezaretinde gerçekleştirildi.

 

BAŞARILI OLDULAR

161 sporcunun katıldığı kuşak sınavında Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü’nün başarıılı antrenörleri Mesut Kolaylı, Yusuf Altan Şahin, Yaşar Keskin de bulundu. 4 ayda bir gerçekleştirilen sınavda karateciler hünerlerini sergiledi. Başarılı hareketleri ile tatamiye çıkan karateciler kuşak atlamak için yarıştı. Sınava katılan tüm sporcular, kuşak atlayarak ileride daha başarılı olacaklarını göstermiş oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817