Can Dostlarımız İçin Örnek Bir Uygulama Daha

Örnek Çalışmalar Yapılıyor

Kocaeli genelinde sokak hayvanlarına yönelik çok önemli bir proje ocak ayı içerisinde Derince’de hizmete sunulmuştu. Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni hayata geçirerek çok önemli bir adım atan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde ilçede can dostlarımıza yönelik çalışmalar sürüyor. Ameliyathane, muayenehane, veteriner odası, eczane ve sosyal alanın bulunduğu idari bina ile birlikte köpek ve kedi barınaklarının yer aldığı Rehabilitasyon Merkezi ile hizmetlerini tam kapasite sürdüren Derince Belediyesi, bu kez mamamatik uygulamasını başlattı.

5 Ayrı Noktada Kuruldu

Derince Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçede sokak hayvanları için mamamatik uygulaması hayata geçirildi. İlk etapta Yenikent Mahallesi İsmetpaşa Caddesi, Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi, Çınarlıdere Mesire Alanı, Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi ile Harikalar Sahili olmak üzere 5 ayrı noktaya yerleştirilen mamamatiklerle vatandaşların uygulamadan yararlanması sağlanıyor. 1 lira ile çalışan mamamatik ünitesi, paranın atılmasıyla birlikte mamanın can dostlarımız için hazneye aktarılmasını sağlıyor. Uygulamadan elde edilecek olan gelir de yine sokak hayvanlarının beslenmesi ve bakımları için kullanılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817