Cankurtaranlar dalgalarlaboğuşan iki genci kurtardı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KOSKEM, Kefken'de boğulmak üzere olan iki genci yoğun çaba sonucu kurtardı.

 

Cankurtaranlar dalgalarlaboğuşan iki genci kurtardı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı KOSKEM, Kandıra sahillerinde hayat kurtarmaya devam ediyor. KOSKEM cankurtaranları 19 Ağustos Pazartesi günü öğlen saatlerinde film gibi bir kurtarma sahnesi yaşadı. Serinlemek için Kefken-Kovanağzı plajında denize giren iki genç azgın dalgalar arasında boğulma tehlikesi geçirdi.

İKİ VATANDAŞ DENİZDEN ÇIKARILDI

Yardım çığlıklarına anında müdahale eden KOSKEM cankurtaranları, birbiri ardına gelen dalgalarla mücadele ederek suda boğulma tehlikesi geçiren 17 yaşındaki Emre Serin ve Erhan Özmetin'i kurtardı. İki genç sağlık ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yetkililer iki vatandaşın geçirdiği boğulma kazasını örnek göstererek, dalgalı günlerde denize girilmemesi konusunda uyarıda bulundu. 

 

BİR HAFTADA 63 KİŞİ KURTARILDI

Öte yandan KOSKEM, Kocaeli'nin diğer sahillerinde de geçen hafta içinde 63 kişiyi daha kurtardı. Cebeci'de 25, Kumcağız'da 19, Darıca-Bayramoğlu'nda 18, Karamürsel-Altınkemer'de de 1 kişi boğulmaktan kurtarıldı. Binlerce kişinin denize girdiği Cebeci ve çevresinde cankurtaranlar boğulmalara karşı dört gözle denizi tarıyor ve canların yitirilmesine izin vermiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817