Yaşar Doğan Başkanlığında çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi, hazırlanan günlük programlar dahilinde ilk olarak belediye tarafından düzenlenen iftar programına katılım sağlandı. Programa aynı zamanda İlçe koordinatörü ve AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Yekta Türker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, AK Parti Çayırova SKM Başkanı Yaşar Doğan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Coşkun, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin ve Fikriye Çelik, Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve teşkilat mensuplarının katıldığı iftar programında Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya gelindi.
DÜĞÜN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI
Manevi birlik ve beraberliğin yaşandığı iftar programında vatandaşların SKM yönetimine ilgisi yoğun oldu. Şehit İlhan Kartal Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar programı sonrası ilçe protokolünün de katılımı ile sohbet ortamı gerçekleştirildi. Sohbet ortamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, Halk Eğitim Müdürü Ayaz Gönüldaş ve vatandaşlar eşlik etti. Birkaç gün önce annesini kaybeden Çayırova Serhat Spor Kulüp Başkanı Beysefa Düğün’e taziye ziyareti yapan SKM yönetimi yaslı aileye başsağlığı dileklerini iletti. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, SKM Başkanı Yaşar Doğan, Meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu taziye ziyaretinde dualar Esma Düğün için okundu.
Gençler Bizleri Heyecanlandırıyor
SKM programı çerçevesinde Fatih Sultan Mehmet parkında gençler ile bir araya gelen yönetim, gençlerin sevgi gösterileri ile karşılandı. Tanışma ve kaynaşma odaklı olarak hazırlanan programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Nazmi Özmen “Burada gençler ile olmaktan ötürü duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. Gençlerin bu azmi ve gayreti bizleri de heyecanlandırıyor. Aynı heyecanı ve gayreti ile 3 Ağustosta yapılacak olan Kocaeli mitingine taşımamız gerekiyor. 10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri bizler için çok önemli. Her zamankinden daha çok çalışmalıyız. ” dedi. Selamlama konuşması yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değinerek “Türkiye tarihinde ilk defa Cumhurbaşkanını halk seçecek” dedi.
‘UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ’
Demirci, “2023 vizyonu için bu seçimler de her zamankinden daha çok çalışıp Başbakanımıza destek olmalıyız” dedi. Programa katılan AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve Çayırova Koordinatörü Yekta Türker yaptığı konuşmasında “ gençleri bu denli istekli ve gayretli görmek gerçekten bizlere güç verdi. Aynı istikrar ve coşku ile bundan sonra da devam etmeliyiz. Gördüğüm kadarı ile Çayırova da söylenecek fazla bir şey yok. Teşkilatlar ve yönetimleri uyum içerisinde çalışıyor” dedi. Sözlerine devam eden Türker, Kocaeli de Erdoğan Gönülleri Vakfının kurulduğunu ve vakıf başkanlığını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yaptığını, tüm Çayırovalıların bu vakfa destek olmalarını istediklerini ifade etti.