Çelik ‘in Protokol Turu Devam Ediyor

Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurulu 6 Şubat Pazar günü yapılacak. Şayet kongrede çoğunluk sağlanamaması halinde de ikinci oturum 13 Şubat Pazar günü gerçekleşecek.

Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’ndeki olağan kongrede oda üyesi olan toplam 1900 esnaf oy kullanabilecek.

PROTOKOL TURUNA DEVAM

Genel kurul öncesinde mevcut başkan Yahya Öztürk’e iki isim rakip oldu. Adaylardan Muhammed Çelik, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra protokol turunu da ihmale etmiyor. Çelik ve beraberindeki yönetim kademesini oluşturan ekibi, son olarak Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile bir araya geldi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Gerçekleşen buluşma sırasında yönetimini ve çalışma ekibini belediye başkanı Şener Söğüt ile tanıştıran ve yeni dönem ile ilgili hedeflerinden söz eden Körfez Esnaf Odası Başkan Adayı Muhammed Çelik, ilgisi dolayısıyla Söğüt’e teşekkür etti. Konukları ile meclis salonunda bir araya gelen Söğüt ise, Çelik ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817