banner2779
banner2752
banner2750

CEYHAN: MİLLETE HİZMET EDEN BAŞIMIZIN TACIDIR
  

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan “1 Kasım Seçimlerinin ardından il başkanlığında tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Kandıra Muhtarlar Derneğini Ağırlayan Ceyhan, Millete Hizmet Eden Başımızın Üzerindedir” dedi.AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a 1 Kasım seçimlerinin ardından kentin tüm dinamiklerinden takdir ve tebrik ziyaretlerini almaya devam ediyor. Bu vesile ile Ceyhan, Kandıra Muhtarlar Derneğini,Genç Nesil Derneğini, Gebze P Plaka Servisçiler Derneğini,Hurdacılar Derneğini ve Arı Yetiştiricileri Birliğini makamında ağırladı.

 

MUHTARLARIMIZA HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK

Kandıra Muhtarlar Derneğine Bağlı 18 Muhtar ve Başkan Musa Yener’i ağırlayan Ceyhan, muhtarlar olarak mahalle ve köylerde zor bir görev yürütüyorsunuz, bize düşen ne olursa elimizden geleni yapacağız, Kandıra’nın her zaman partimize teveccühü yüksek olmuştur birlik, beraberlik ve muhabbet içerisinde Kandıra’mıza daha çok hizmet edeceğiz, Muhtarlarımıza her zaman kapımız açık Muhtarlarımızın mahalle ve köylerimizin için taleplerini göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz, dedi.

 

MUHTARLAR DAİRE BAŞKANLIĞI KENT İÇİN FIRSATTIR

Seçimlerin ardından AK Parti’nin Tek başına iktidara gelmesi genel de ve yerel de yatırımların aksamadan devam etmesi adına büyük önem taşıdığını söyleyen Ceyhan, milletvekillerimiz, büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz ile hizmetler dün olandan daha da iyi olacak dedi. Ankara’da Milletvekilimiz Cemil Yaman’ın içişleri komisyonunda yer alması, muhtarlar açısından önemli olduğunu ifade ederek, yerel de ise Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca kurulan Muhtarlar daire başkanlığı kentin dönüşümü ve gelişimi için büyük fırsattır, dedi. Büyükşehir Belediyesinin Mahalle ve köylerde örnek hizmetlere İmza attığını dile getiren Ceyhan, Muhtarlık işleri daire başkanlığı işlerin tek çatı altına toplanarak hizmetlerde kalitenin artırılmasının hedeflendiğini belirtti.

 

MUHTARLARIMIZIN MAAŞLARINI 1300 LİRA’YA YÜKSELTECEĞİZ

Bulundukları mahallede ve köyde devlet adına tüm kurumlarını temsil eden Muhtarlarımızın çalışma ortamlarını iyileştirmek, karşılaştıkları sorunları gidermek adına birçok çalışma yürüttüklerini ifade eden Ceyhan, muhtarların bölgedeki halkın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynadığını, istikrar, huzur ve güven ortamıyla adalet ve muhabbet içerisinde çalışmalarımızı sürdürürken seçim beyannamesinde söz verdiğimizi gibi muhtarlarımızın 950 TL olan maaşlarını 3 ay içerisinde bin 300 liraya yükselteceği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751