CHP İzmit İlçe’de 4 istifa daha
 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Örgütünde sular durulmuyor. İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden Engin Özcan ve Ayfer Eraslan, salı günü istifa dilekçelerini ilçeye verdiler. Bir gün sonra ise yedek üyelerden 4 kişi istifalarını teslim etti.

Salı günü İlçe Yönetim Kurulu üyeliklerinden istifa eden Engin Özcan ve Ayfer Eraslan’ın ardından, bugünde İlçe Yönetim Kurulu yedek üyelerden Gürolcan Kurtuldu, Yasin Kanık, Nusret Çavdar ve Orhan Tokdemir de istifa dilekçelerini ilçeye teslim etti. Ayrıca CHP üyesi olan Ayten Hava Hamarat ise ailevi nedenleri gerekçe göstererek parti üyeliğinden istifa ettiğine dair dilekçesini ilçeye verdi.

MECLİS ÜYELİĞİ SEÇİMİNDE OLANLARI UNUTMADIK

İstifa edenler adına kısa bir açıklama yapan Nusret Çavdar, bizim parti ile bir sorunumuz yok. CHP bizim için çok değerlidir. Bundan sonrada sülalece partimiz için çalışmalara devam edeceğiz “ dedi. Bir partili olarak yönetimde eksikler gördüğünü söyleyen Çavdar, bu yönetimin partiyi taşıyacağına inanmıyorum. Geçmişte yapılan yanlışları da göz önünde tutuyoruz. Meclis üyeliği seçiminde yapılanları da unutmadık” ifadelerini kullandı. Çavdar, İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ile ilgili bir sorunlarının olmadığını özellikle belirterek, kendisini şahsen severim. Ancak bu yönetimden bir şey olmayacağını düşünüyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817