ÇIĞLIKLARI YALANMIŞ CİNAYETİN ASIL SEBEBİ BELLİ OLDU
 Gebze İlçesi’nde, evinde tecavüze kalkıştığını iddia ettiği 33 yaşındaki Alaettin Kara’yı bıçaklayarak öldüren Duygu B. adliyeye sevk edildi. Duygu B.’un, bir süredir birlikte olduğu evli 3 çocuk babası Alaettin Kara’dan eşinden boşanmasını istediği, yaşanan tartışmada bıçaklayarak öldürdüğü öne sürüldü.
 
Dün, Gebze Hacıhalil Mahallesi’nde meydana gelen olayda, eşinden boşanarak yalnız yaşayan 25 yaşındaki Duygu Bodur, iddiaya görne bir süredir birlikte olduğu aynı işyerinde çalıştığı Alaettin Kara ile marketten alışveriş yaptıktan sonra beraber eve geldi. Bir süre sonra Duygu B.’un "İmdat, kurtarın beni tecavüz etmeye kalkıyor. Polise haber verin" diye bağırmasını duyanların haber vermesi üzerine eve gelen polis ve 112 ekipleri, Alaettin Kara’nın kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Duygu Bodur, Alaettin Kara’nın tecavüze yeltendiğini iddia ederken, cinayette kullandığı bıçağın elini kesmesi nedeniyle tedavisinin ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
 
Duygu B. bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Duygu B.’un bir süredir 3 çocuk babası Alaettin Kara ile birlikte olduğu ve eşinden boşanmasını istediği, Kara’nın eşinden boşanmak istememesi nedeniyle de olay günü çıkan tartışma sonucu bıçakladığı öne sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817