Civelek: Mitinge 80 bin kişi katıldı

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek dün parti binasında haftalık basın açıklamasını gerçekleştirdi. Hem gündemi hem de önceki gün gerçekleştirilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingini değerlendiren Civelek, mitinge 75-80 bin civarında katlım olduğunu belirterek, “On binler olmasaydı birkaç insan bile bize yeterdi” ifadesine yer verdi.

BU İŞ EKİP İŞİ

Çok güzel bir miting yaptıklarını kaydeden Mahmut Civelek, “Başbakanımızı ilimizde son kez Başbakan olarak ağırlamanın gururunu yaşadık. Tereyağından kıl çeker gibi güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Bu iş ekip işidir. Bu ekip de bu işi becermiştir. Herkese katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi. 

 

BERABER ISLANDIK

10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimlerinde daha mutlu bir sevinci paylaşmak için buluşacaklarını da kaydeden Civelek, “Bütün partiler miting yaptı. Ama ilimizdeki en kalabalık miting yerel seçimlerdeki mitingimiz oldu. Kimse o mitingi ve dünkü mitingi unutamaz. Çünkü beraber ıslandık. O yağmurda alanı terk etmeyen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

HER GÖRÜŞTEN İNSAN VARDI

Konuşmasına devam eden Mahmut Civelek, “ Halkımıza gönülden teşekkür ediyorum.  75- 80 bin kadar coşkulu kalabalıkla Başbakanımızı ağırladık. Çok memnun olarak ilimizden ayrıldı. Bütün teşkilatımıza teşekkür etmek istiyorum Her türlü siyasi görüşe sahip olan insan mitinge katıldı” şeklinde konuştu.

SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Civelek, “Bu AKP değil milletin gönlüne giren bir aday olduğu için katılım çok yogundu. Dün gördüğümüz coşku ile milletin adamını hep birlikte yollayacağız Çankaya’ya. Sandıkları patlatacağız. Yeni Türkiye’nin istediği belli. Türkiye’nin kaderini değiştiren adam ezilenlerin yanında olan biri, içimizden biri” dedi.

 

TABELA PARTİLERİ

Mahmut Civelek, “CHP’liler Ekmel’i dayatmıştır. Ağır yenilgiyi Ekmel Bey’e yıkarak kurtulacaklarını sanıyorlar. Sayılarıyla övünen tabela partileri de yenilecektir. 10 Ağustos, cumhuriyetin ilanı gibi büyük bir gün olacaktır. Yeni bir düzen başlayacak daha fazlasına ulaşacağız. İkinci tura kalmadan seçimi bitireceğiz” şeklinde konuştu.

 

HERKESE ULAŞACAĞIZ

Hedeflerinin yüzde 61 olduğunu da ekleyen Civelek, “Son dakikaya kadar ev ev dolaşmayı mesaj atmayı bırakmayacağız. Herkese ulaşmaya ve dokunmaya devam edeceğiz. Zenginin malı züğürdün çenesini yorar Emniyetin verdiği rakam 70- 80 bin kişidir. On binler olmasaydı birkaç insan bile bize yeterdi” diyerek açıklamasını noktaladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817