banner2779
banner2752
banner2750

Civelek’ten Özel Çocuklara, Tablet Sözü
 Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, engeliler günü nedeniyle Özel Peteğim  Eğitim ve Rehabilitasyon merkezine yaptığı ziyarette, çocuklara tablet sözü verdi.


Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ve İl Başkan yardımcıları İdris Alp, Adem Koç’un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Orhan Faruk Barış, Nuri San, Şükran Özdemir ve Semra Ertuğ Çolakoğlu, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü vesilesiyle Peteğim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

Gösterileri İlgiyle İzledi

Ziyarette sınıfları dolaşan İl Başkanı Mahmut Civelek, öğrencilerin isteklerini de dinledi. İl Başkanı Civelek, öğrencilerin tablet isteklerini geri çevirmeyerek, konu ile ilgileneceğinin sözünü verdi. İl Başkanı Civelek, aynı zamanda özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi, öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutlayarak, öğretmenlere çiçek takdim etti. Ziyarette, çocukların sunduğu gösteriyi izleyen İl Başkanı Civelek ve yöneticiler gösteriyi ilgiyle takip etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751