banner3047

Çöven’lerin iftarına büyük ilgi
 Körfez ilçede bulunan Çövenoğulları Pastanesi'nin sahipleri Mehmet ve Ramazan Çöven, geçtiğimiz günlerde Mimar Sinan Mahallesi esnafını iftarda ağırladı. İşyeri önünde gerçekleşen geleneksel iftara ilgi büyük oldu

Körfez ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Çöven ailesi, geçtiğimiz günlerde verilen iftarda dostlarını ve Mimar Sinan Mahallesi esnafını ağırladı. Ailenin sahi olduğu Çövenoğulları Pastanesi önünde gerçekleşen iftar programı büyük ilgi gördü. Yemeğin ev sahipleri; Mehmet Çöven ve kardeşi Ramazan Çöven ile aileleri, konukları ile yakından ilgilenirken, bazı dostları da iftarda konuklara ikram edilen yemeklerin dağıtımına yardımcı oldu.

AYGÜN DE KATILDI

Her yıl geleneksel olarak tekrarlanan iftar yemeklerine bu yıl da katılımın büyük olması Çöven ailesini memnun etti. İftara, AKP Körfez İlçe eski Başkanı Engin Koyun, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Aynur Şöhretli, bölge esnafı ve çok sayıda siyasi parti temsilcisi katıldı. Katılımcılar ikramın bol olduğu iftarda farklı bir akşam geçirdiler.

GELENEĞE DEVAM

Çövenoğulları Pastanesi olarak Ramazan dönemini en iyi şekilde değerlendirdiklerini dile getiren Mehmet ve Ramazan Çöven, “Her yıl bu iftar programını düzenliyoruz, dostlarımızla ve esnaf arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu buluşmalar bizim için bir gelenek oldu. Dostlarımızın ilgisi bizleri sevindirdi. İnşallah gelecek senelerde de benzer etkinliklerimiz sürecek” açıklamasında bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.