Cumhur İttifakı Derince’de Tek Yürek

TÜRKİYE YÜZYILI SÖYLEŞİLERİ

28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı, Harikalar Sahili’nde yer alan Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde bir program daha düzenledi. Türkiye Yüzyılı Söyleşileri kapsamındaki program sosyal medya hesaplarından yayınladığı videoları ve birçok platformlarda yer alan yazılarıyla dikkat çeken Araştırmacı-Yazar Abdurrahman Uzun’un katılımıyla gerçekleşti. Türkiye Yüzyılı Cumhur İttifakı Buluşması’na gösterilen yoğun katılım ve yaşanan coşku seçim süreci öncesinde Cumhur İttifakı’nın tek yürek olduğunu bir kez daha gösterdi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

Harikalar Sahili’nde yer alan Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen program Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, BBP Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu, Yeniden Refah Partisi Derince İlçe Başkanı Samet Özcan, meclis üyeleri, teşkilat yöneticileri ve Cumhur İttifakı’na gönül veren vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. İlçe başkanlarının seçim sürecinin önemine yönelik konuşmalar yaptığı programda, 28 Mayıs seçimleri öncesi bir kez daha birlik ve beraberlik mesajları verildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN LİDERLİĞİNDE

Söyleşide 28 Mayıs seçimlerinin önemine değinen Araştırmacı Yazar Abdurrahman Uzun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nın başlayacağını ifade etti. Uzun, tüm vatandaşlardan sandığa giderek, iradelerine bir kez daha güçlü bir şekilde sahip çıkmalarını da özellikle istedi. Katılımın son derece yoğun olduğu programda bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Türkiye Yüzyılı Söyleşileri kapsamında Araştırmacı Yazar Abdurrahman Uzun'un katılımıyla düzenlenen Türkiye Yüzyılı Cumhur İttifakı Buluşması programında yine tek yürek olduk. Aktardığı bilgiler dolayısıyla kıymetli konuğumuza ve programda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817