CÜZDANINA ZABITA SAYESİNDE KAVUŞTU
 İzmit’te bir vatandaş, kaybettiği cüzdanına İzmit Belediyesi Zabıtası sayesinde kavuştu.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki Yeni Cuma Parkı’nda rutin denetimler sırasında bank üzerinde bir cüzdan buldular.  Ekipler, cüzdan içeresindeki kimlik yardımıyla hemen sahibine ulaştılar. Verilen haber üzerine Zehra Taş isimli vatandaş zaman geçirmeden İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne geldi.  İçerisinde nüfus cüzdanı ile 68.50 Lira para bulunan cüzdanını görevlilerden alan Zehra Taş büyük bir sevinç yaşadı.  Umudunu kestiği cüzdanını Zabıta yetkililerinden teslim alan Taş”  cüzdanımı  bulacağımı hiç ummamıştım. Zabıta yetkilileri arayıp cüzdanın kendilerinde olduğunu söylediklerinde sevinçten havalara uçtum. İzmit Zabıtasına ne kadar teşekkür etsem azdır” şeklinde konuştu.

Zabıta yetkilileri de kayıp eşyalarla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların 153 ve 331 65 89 no’lu telefon numaralarını arayabileceklerini söylediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817