Dayanıklı ve uzun ömürlü beton köy yolları
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Kocaeli genelinde beton yol çalışmalarına devam ediyor

 

Dayanıklı ve uzun ömürlü beton köy yolları

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından toplamda 26 kilometre beton yol yapımı çalışmaları devam ediyor. Gölcük İlçesi Nusretiye'nin bir bölümünde ve Hisareyn'de beton yol çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri ekipleri, Derince Terziler ve İzmit Gerede köyleri arasındaki tüm köy yollarında beton yol çalışmalarını sürdürüyor. Asfalta kıyasla daha uzun ömürlü ve dayanıklı olan beton yollar, Kocaeli'nin köy yollarını donatmış durumda. Uzun ömürlü ve dayanıklı beton yollar, ekiplerin çalışmalarıyla Kocaeli genelinde yapılmaya devam edecek.

 

HEM UZUN ÖMÜRLÜ HEM DE MİLLİ KAYNAK

Derince Terziler ve İzmit Gerede köyleri arasındaki tüm köylerin ana grup yollarını beton yol olarak planlayan ekipler, 26 kilometrelik beton yol çalışması yapacak. Beton döküm işlemi öncesi alt yapı çalışmalarını tamamlayan ekipler, beton döküm işlemiyle yolları tamamlayacak. Asfalt gibi petro kimya ithal üründen elde edilmeyen, tamamen milli kaynaklardan elde edilen beton yollarla hem dayanıklı ve uzun ömürlü, hem de milli kaynakların kullanıldığı yollar olarak ön plana çıkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817