Değirmendere Çekek Yerine 85 Kazık

Gölcük Değirmendere’de yapımına başlanan kayık-çekek yeri için kazık çakma çalışmalarında sona yaklaşıldı. Aralıksız devam eden çalışmalarda şu ana kadar 85 adet kazık çakıldı. Kayık-çekek yeri için toplam 100 kazık çakılacak. Büyükşehir, bu alanda 4 sabit, 3 adet de yüzer iskele inşa edecek.

 

4 SABİT, 3 YÜZER İSKELE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesince yapılan kayık-çekek projesi kapsamında 4 adet kazıklı sabit iskele ve 3 adet alüminyum çerçeveli yüzer iskele bulunacak. Sabit iskeleler genişliği 4 metre, yüzer iskeleler genişliği 2 ve 3,5 metre olacak. Kıyıda tahkimat yapılırken sahil bağlantısı beton yüzey ile kaplanacak. Ayrıca kıyıda tekne bağlama yerleri ve tekne bakım rampası da yapılacak. Bin 250 m2’lik kayık-çekek yeri için kazık çakma işlemleri devam ediyor. Denizden yapılan çalışmalarda günde 3 kazık çakılıyor. Çalışmalar kapsamında 85 kazığın çakım işlemi tamamlandı. 15 kazık çakımı daha yapılacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817