banner2779
banner2752
banner2750

Denizde kaybolan genç Ankara'da bulundu
 Kandıra ilçesi Kumcağız Plajı'nda denize giren ve kendisinden bir daha haber alınamayan Savaşçı'dan müjdeli haber geldi. Savaşçı, bu Sabah ailesini arayarak Ankara'da olduğunu bildirdi.

 

İstanbul'da yaşayan ve önceki gün tek başına Kumcağız Plajı'na tatil için gelen Serkan Savaşçı (35), orman kampının bulunduğu bölgede denize girmiş ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Plajda şahsın telefon ve kıyafetlerine rastlayan jandarma ekipleri Savaşçı'yı karada ve denizde aramak için geniş çaplı bir operasyon başlatırken, Savaşçı'nın ailesi ise oğullarına ait eşyaları gördüğünde büyük bir yıkım yaşamıştı.

 

Olay yerine gelen Kefken Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ve Büyükşehir Belediyesi dalgıç ekipleri, Savaşçı'ya ulaşmak için arama çalışmalarına aralıksız devam ederken, Kandıra Jandarma Komutanlığı ise çevredeki işletmecileri ve görgü tanıklarını dinleyerek otel ve pansiyonları dikik didik aradı. Kumcağız'da bulunan işletmelerin ve otogarın güvenlik kameralarından Savaşçı'nın izini arayan jandarma ekipleri, Savaşçı'nın Kumcağız'dan ayrıldığını tespit etti. Müjdeli haber ise bu Sabah saatlerinde geldi. Savaşçı'nın ailesini arayarak, "Acil işim çıktı, Ankara'ya geldim" dediği öğrenildi. Evlatlarının sesini duyan acılı aile, büyük bir mutluluk yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751