Deprem Şehitleri Mezarları başlarında anıldı
 Gölcük Belediyesi'nin düzenlediği 17Ağustos 1999 Deprem Şehitlerini Anma Etkinliği'nin 15. yılında deprem şehitleri bir kez daha rahmetle Mezarları başlarında anıldılar.Gölcük Belediyesi'nin İlçe genelindeki Mezarlıklar ve Camilerde tertip edilen Kuran tilavetlerinden oluşan anma programlarında hüzün ve gözyaşı hakimdi.Depremde yakınlarını kaybeden ailelerin akın ettiği mezarlıklarda, deprem şehitleri okunan Fatihalar ile bir kez daha anıldı.

Gölcük Belediyesi'nin düzenlediği 17Ağustos 1999 Deprem Şehitlerini Anma Etkinliği'nin ilki, Gölcük 17 Ağustos Deprem Şehitliği Mezarlığında yapıldı. Programa Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci,İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı,İlçe Emniyet Müdürlüğü Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda depremzede yakını katıldı.

17 Ağustos Mezarlığında yapılan Anma programında İlçe Müftülüğü Din görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu,  Duayı İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı yaptırdı. Gölcük 17 Ağustos Mezarlığı başta olmak üzere İlçe genelindeki tüm mezarlıklarda yapılan mevlit programları sonunda vatandaşlara Gölcük Belediyesi tarafından hazırlanan mevlit şekerleri takdim edildi.

İlçe genelindeki Mezarlıklarda yapılan anma programları sırasıyla; İhsaniye Deprem Şehitliğini ziyaret, Kuran-ı kerim tilaveti ve dua -17 Ağustos Deprem şehitliği- İhsaniye. Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua ( İhsaniye Çiftlik Ulu camii).Değirmendere şehitliğini ziyaret, Kuran-ı kerim tilaveti ve dua ( Değirmendere 17 Ağustos Mezarlığı).Yazlık Asri mezarlığını ziyaret, Kuran-ı kerim tilaveti ve dua (Yazlık Şehitliği).Halıdere Merkez Camiinde Kuran-ı kerim tilaveti ve dua ( Halıdere Merkez Camii) ve Ulaşlı şehitliğini ziyaret, Kuran-ı kerim tilaveti ve dua (Ulaşlı Deprem Şehitliği)'nde gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817