Derince 60 Evler Sahili huzur veriyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentin nefes aldığı ve sosyal alanda insanların yaşama huzurunu yakaladığı mekânların çoğalması için yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Haftanın belli günlerinde yapımı devam eden ve başlayacak projelerin kontrolünü gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, halkın bu bölgelere olan ilgisinden de bir hayli memnun.

 

BAŞKAN İNCELEME YAPTI

Halkın huzur bulacağı mekânları projelendirmeye çalışan Büyükşehir Belediyesi, sahillerde ciddi çalışmalar gerçekleştiriyor. Ekiplerin yoğun ve arzulu çalışmaları da ortaya başarılı çalışmaların çıkmasına neden oluyor. Başkan Karaosmanoğlu, bu kapsamda Derince 60 Evler Sahili'nde yapımı tamamlanmak üzere olan 2. etapta inceleme gerçekleştirdi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un eşlik ettiği incelemede, projenin hızlı biçimde tamamlanması için talimat verildi.

 

2. ETAP HIZLI BİÇİMDE BİTECEK

Başkan Karaosmanoğlu, "60 Evler sahili vatandaşlarımıza huzur veriyor. Aileler buraya gönül rahatlığıyla gelebiliyorlar. Onları burada huzurlu ve mutlu görmek bize daha çok çalışma azmi kazandırıyor. Derince-Körfez Sahil Parkı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 2. etabındaki ihtiyaçları tespit ettik. Ekiplerimiz bu bölgede hızlı çalışarak, halkımızın arzusu olan yeşil bir sahili şehrimize kazandıracağız" dedi.

 

CENNETTEN BİR KÖŞE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'nın kent genelinde yürüttüğü projelerin arasında öne çıkan çalışmalardan 60 Evler sahili, güzelliğiyle dikkat çekiyor. Gerek sosyal donatıları, gerekse yeşil alanların özellikleriyle bu sahilden yararlanan Derince ve Körfez halkı, sahili cennetten bir köşe olarak tanımlıyor. Derince Belediye Başkanı Bulut'un özel ilgilendiği projenin kısa zamanda tamamlanması için çalışmalar yürütülüyor. Yüksek Hızlı Tren çalışmalarının bitmesiyle alanda daha rahat çalışan ekipler, yeşillendirme ve ağaç dikimi konusunda harekete geçecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817