Derince Belediyesi Futbol Okulu’nda ilk antrenman heyecanı
 Derince Belediyesi Futbol Okulu, önceki gün Yenikent Çimhalısaha Tesisleri’nde yapılan antrenmanla ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Futbol Okulu’nda ilk idmanın sevincini yaşayan 2003-2008 arası doğumlu minik sporcuların oldukça heyecanlı olduğu gözlendi

Antrenörler sporcularla tanıştı

Derince Belediyesi Futbol Okulu, önceki gün Yenikent Çimhalısaha Tesislerinde yapılan ilk antrenmanla çalışmalarına başladı. Futbol Okulu’nda ilk idmana çıkan minik sporcuların heyecanları görülmeye değerdi.2003-2008 arası doğumlu sporcuların müracaat ettiği Futbol Okulu’nun ilk idmanında antrenörler Ercan İlmaz, Tuncay Budakin ve Mehmet Subaş, futbolcularla tek tek tokalaşarak tanıştı. Tanışma merasiminin ardından başlayan antrenmanda geleceğin yıldızları, ilk olarak topla ısınma çalışması gerçekleştirdi. Ardından açma germe hareketleri yapan sporcular, idmana çift kale maç ile devam etti. Tecrübeli teknik adam Tuncay Budakin, çift kale maçta oyunu sık sık durdurarak sporculara müsabaka esnasında yardımlaşmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Futbol Okulu’na kayıtlar sürüyor

Derince Belediyesi Futbol Okulu’nda bir yandan çalışmalar başlarken bir yandan da kayıtlar alınmaya devam ediyor. Son alınan sporcu kayıtları itibarı ile bünyesine yaklaşık 120 sporcu katan Futbol Okulu, haftanın dört günü (pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri 10.00 – 13.00 saatleri arası) yapılacak antrenmanlarla uzman antrenörler eşliğinde geleceğin yıldızlarına hizmet verecek. Ücretsiz olarak düzenlenen Futbol Okulu’na kayıt yaptırmak isteyen aileler, müracaatlarını Derince Belediyesi Beyaz Masa, Derince Belediye Spor Tesisleri ve Yenikent Çim Halı Saha’ya yapılabiliyor. Bilgi almak isteyenler ayrıca 153 numaralı telefondan Beyaz Masa’ya ulaşabilecekleri gibi 2234839 numaralı telefondan da yetkililerle iletişime geçme imkanına sahip.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817