Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde hummalı çalışma
Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde yer alan çim sahanın zemini yeni sezon öncesinde belediye ekiplerinin hummalı çalışması ile yenileniyor

Derince Belediye Spor Tesisleri’nde bulunan çim sahanın zemin yenileme çalışmaları yeni sezon öncesinde yoğun bir şekilde devam ediyor. Derince Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 5 Eylül’de başlayacak ligler öncesinde saha zemininde çalışmalarını sürdürüyor. Çim sahanın hem çevre düzenlemesi yapılıyor hem de yer yer bozulmalar görülen saha zemininde yenileme çalışması gerçekleşiyor. Yıpranan alanlar üzerinde çalışan Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çimleri kaldırarak yeniden çim ekimi yapıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde yer alan çim saha, futbola elverişli hale gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817