DERİNCE'DE YAS VAR! BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ.!

GÜÇLÜKLE SÖNDÜRÜLDÜ

Derince’de ikamet eden Bayram Bekçi (37) ve ailesinin misafirliğe gittiği arkadaşlarının evinde sobanın parlaması neticesinde yangın çıktı. Arazözlerle olaya müdahale eden itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda yangın güçlükle kontrol altına alınabildi.

BABA VE OĞULLARI ÖLDÜ

Olayda baba Bayram Bekçi (37) ile çocukları Eslem Asaf (1), Ömer Faruk (11) ve Dilara (14) alev topuna dönen evin içerisinde yanarak hayatını kaybetti. Yaralı olarak kurtulan Bayram Bekçi’nin eşi Pınar Bekçi (36) ve 4 yaşındaki oğlu Eymen Bekçi ise hastaneye kaldırıldı.

ANNELERİ İYİLEŞİYOR

Pınar Bekçi’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, oğlu ise Ankara’ya sevk edildi. Cenazelerin ailenin Derince’deki evlerinin önünde ve Muratevler Camii’nde alınacak helallikten sonra memleketleri Trabzon’a gönderileceği öğrenildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817