banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de Ata Sporumuz Cirit Şöleni

Mehteran Eşliğinde Kortej

Cirit sporunu yaşatmak ve gençlere tanıtmak amacıyla Kocaeli Erzurumlular Derneği ve Derince Belediyesi, hafta sonu ilçede ‘Ata Sporumuz Cirit Şöleni’ düzenledi. Bölge halkından yoğun ilgi gören ve cirit ekiplerinin muhteşem gösterilerine sahne olan programa katılım da yoğun oldu.  Mehteran eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayan cirit şöleni etkinlikleri Yenikent Mahallesi, Ertuğrul Gazi Bulvarı (Derince Anadolu Meslek Lisesi Arkası) ’ndaki alanda gerçekleşti. Çayırova Anadolu Spor Kulübü Derneği cirit ekibinin gösterileriyle devam eden program muhteşem gösterilere sahne oldu. Katılımın son derece yoğun olduğu cirit şölenine halk oyunları gösterileri de renk kattı.

Coşku İçerisinde Geçti

Coşku içerisinde geçen Ata Sporumuz Cirit Şöleni AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Derince Belediye Başkan Vekili Kenan Yalçın, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve yönetimi, Kocaeli Çayırova Anadolu Spor Kulübü Başkanı Mücahit Polat, STK başkan ve yöneticileri ile vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751