Derince’de Çocuklar İçin 3 Spor Alanı Daha

Gençlik Merkezleri ve Spor Kompleksleri

Derincelilere vaat ettiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çocuklar ve gençlere yönelik projelere ise özel önem veriyor. Başkan Aygün, bu doğrultuda 2020 yılı içerisinde Dumlupınar Mahallesi’nde Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ni hizmete açmıştı. Bu önemli projenin ardından Fatih Gençlik ve Spor Merkezi ile Bahattin Çelik Spor Kompleksi de çocuklar ve gençler için çok önemli kazanımlar oldu. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aygün, bu önemli projelerin yanı sıra çocuklar ve gençlerin talebi üzerine bazı parklarda yeni halı sahaları da hizmete sunuyor.

İki Noktada Çalışmalar Başladı

Yapılan çalışma ile birlikte Derince’de çocuklar için yeni spor alanları oluşturuluyor. Üç noktada gerçekleşecek olan çalışmaların ikisinde start verildi. Derince Belediyesi ekipleri ilk olarak Çınarlı Mahallesi’nde yer alan Şehit Kubilay Orhan Parkı ve Mersincik Mahallesi’nde yer alan Girayhan Parkı’nın bulunduğu alanda 10 x 20 metre ebatlarında suni çim futbol sahası inşa ediyor. İbnisina Mahallesi Muhtar Ali Keleş Parkı’na yapılacak olan suni çim sahada çalışmalara ise yakın zamanda başlanacak. Üç park alanında suni çim sahalarla birlikte aynı zamanda fitness alanları da oluşturulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817