Derince’de huzur toplantısı gerçekleşti
 Derince’de düzenli olarak yapılan ilçe huzur toplantısı önceki gün 60 Evler Sahil Sosyal Teisileri’nde gerçekleşti. Toplantıya Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve mahalle muhtarları katıldı

 Toplantılar devam edecek

Derince’de belirli aralıklarla yapılan ilçe huzur toplantısı önceki gün 60 Evler Sahil Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Toplantıya Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve mahalle muhtarları iştirak etti. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, ilçenin sorunlarının hep birlikte çalışarak çözülebileceğini belirtti. Ayrıca huzur toplantısında muhtarlar da tek tek söz alarak görev yaptıkları mahallelerdeki sorunları dile getirdi. Huzur toplantılarının, Derince Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ortaklaşa çalışması ile belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi.

“Sorunları dert edinmeliyiz”

Huzur toplantısında asıl meselenin Derince’yi en güzel biçimde temsil etmek olduğunu aktaran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “İlçemizdeki sorunları çözmek için hepimizin elini taşın altına koyması gerekir. Derince’nin sınırları içerisindeki tüm sorunları hep birlikte masaya yatırarak çözmeliyiz. İlçemizdeki güzellikleri paylaştığımız gibi sorunları da paylaşmalıyız. Derince’deki sorunları kendimize dert edinmeliyiz. Bu konuda hepimize büyük görevler düşüyor” şeklinde konuşarak görüşlerini aktardı. Toplantıda söz alarak görev yaptıkları mahallelerdeki sorunları dile getiren muhtarlar, sorunların çözülmesi ile ilgili önerilerini sunarak Derince’nin daha yaşanılır bir kent olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817