banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de Muhtarlar Günü Buluşması

19 Ekim Muhtarlar Günü

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Yelken Kafe’de düzenlenen programda Derince ilçesinde görev yapan muhtarlar ile buluşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti. Başkan Aygün ile muhtarların bir araya geldiği buluşmaya Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, kaymakamlık ve belediyenin ilgili yöneticileri de eşlik etti.

En Önemli Çözüm Ortağımız

Yelken Kafe’de gerçekleşen buluşmada muhtarlara katkıları dolayısıyla teşekkür eden Başkan Aygün, “Demokrasimizin temel taşı, halkımızın gözü, kulağı olan muhtarlarımız bizim de en önemli çözüm ortağımız. Derince’mize değer katan çalışmalara birlikte imza attığımız kıymetli muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, katkıları dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Muhtarlar da düzenlenen etkinlik ve Derince’ye sunduğu hizmetler dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751