banner2779
banner2752
banner2750

DERİNCE’DE YOLLAR YENİLENİYOR
 Çalışmalar devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU Genel Müdürlüğü ve Derince Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Derince’de yer alan cadde ve sokaklarda yenileme işlemi tüm hızıyla sürüyor. İlçe genelinde yapılan düzenlemeler sonucunda birçok noktada alt ve üstyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yollar pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuldu. Derince’de yer alan cadde ve sokakların bu kapsamda yenilenerek daha temiz ve estetik olması için çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

 

10 mahallede asfalt atağı

İlçe genelinde devam eden bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Çınarlı, Yenikent, Sırrıpaşa, Çenedağ, Yavuzsultan, İbnisina, Fatih, Deniz, Mersincik ve Dumlupınar mahallelerinde bir yandan altyapı düzenlemesi gerçekleşirken bir yandan da asfaltlama işlemi yapılıyor. Yenikent Mahallesi’nde bulunan Leyla Sokak, Çam Sokak, Bahçe Sokak, Fulya Sokak, İlim Sokak ve İsmetpaşa Caddesi’nde altyapı çalışmalarının sona ermesiyle belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda asfalt atılarak yollar estetik bir görünüme kavuştu.

 

Yollar halkın hizmetinde

Planlanan program çerçevesinde çalışmalarını sürdüren ekipler, İbnisina Mahallesi’nde yer alan Ilgaz Sokak, Alabey Sokak, Akbalık Sokak, Mesut Sokak, Yalı Sokak, Meşe Sokak ve Nato Caddesi’nde de işlemleri tamamlayarak halkın hizmetine sundu. Ayrıca Çenedağ Mahallesi’ndeki Dernek Sokak, Bayraktar Sokak, Karakaş Sokak, Altın Sokak ve Susam Sokak’ta da bir takım çalışmalar gerçekleştirerek asfaltlama işlemini tamamladı.

 

Sırrıpaşa pırıl pırıl

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU Genel Müdürlüğü ve Derince Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Sırrıpaşa Mahallesi’nde 16 sokakta alt ve üstyapı çalışması yapıldı. Uncu Sokak, Güldalı Sokak, Değirmenciler Sokak, Uzunoğlu Sokak, Uygar Sokak, Mercan Sokak, Seka Sokak, Çoban Sokak, Mevlüt Sokak, Çamlıca Sokak, Fetih Sokak, Sargın Sokak, Ok Sokak, Sekman Sokak, Asmalı Sokak ve 44 Evler Hastaneyolu Sokak’ta altyapı çalışmalarının sonlanmasıyla birlikte asfaltlama işlemi gerçekleştirilerek yollar pırıp pırıl bir görünüme kavuştu.

 

Fatih’te hummalı çalışma

İlçe genelinde devam eden hummalı çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi’nde de sokaklar yenileniyor. Gümüş Sokak, Gürkan Sokak ve Melikgazi Sokak’ta çalışmalar tamamlanırken Yiğit Sokak, Melikgazi Sokak doğu kısmı, Salman Sokak ve Alev Sokak’ta üstyapı için hazırlıklar sürüyor. Ekiplerin gerçekleştirdiği yoğun çalışmalar sonucunda birçok cadde ve sokakta alt ve üstyapı çalışması sona erdi. Bunun yanında Deniz, Dumlupınar, Yavuzsultan, Mersincik ve Çınarlı mahallelerinde planlanan program dahilinde düzenlemeler devam edecek.

 

12 bin ton asfalt atılacak

İSU tarafından alt yapı sorununun giderildiği cadde ve sokaklara üstyapı çalışmaları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi tarafından 9 bin ton asfalt serimi yapıldı. Çizilen yol haritası dahilinde çalışmaların sona ermesiyle birlikte belediye ekipleri tarafından 12 bin ton asfalt atılmış olacak. Ayrıca gerçekleşen işlemin ardından ferah bir görünüme kavuşan cadde ve sokaklarda kaldırımlar da yenileniyor.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751