Derinceli öğrencilerden kuran ziyafeti
Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu tarafından düzenlenen 2014 yılı eğitim öğretim yılı mezuniyet programı özellikle ailelerden yoğun ilgi görürken, etkinlikte öğrencilere katılım belgeleri de takdim edildi.

Mezuniyet programı tertip edildi

Ülke genelinde gerçekleşen yaz dönemi Kur’an Kurslarında eğitim sürecinin sona ermesi nedeniyle bir dizi program tertip ediliyor. Bu kapsamda eğitim sürecini 5 Eylül Cuma günü noktalayacak olan Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda da bir yılsonu mezuniyet programı organize edildi.  Kurs bahçesinde düzenlenen mezuniyet programına Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Zeynel Abidin Akduman, Merkez Camii İmam Hatibi Kadir Korkmaz, ilçede görevli hocalar, kurs yöneticileri, öğreticiler, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri büyük ilgi gösterdi.

Başkan Yardımcısı Işık’tan öğrencilere belge

Yaklaşık 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen programda bir konuşma yapan İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Zeynel Abidin Akduman “Yaz dönemi boyunca Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursumuzda çok önemli eğitimlerde bulunuldu. Bugün böylesi güzel bir tablonun ortaya çıkmasına vesile olan başta velilerimiz olmak üzere, öğrencilerimiz ve hocalarımızı tebrik ediyorum.” dedi. Kuran tilavetinin yanı sıra öğrenciler tarafından hazırlanan ilahiler, şiirler, naatlar ve çeşitli gösterilerin yer aldığı programda ayrıca tüm kursiyerlere Başkan Yardımcısı Işık ve protokol tarafından katılım belgeleri takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817