Derince’ye Yeni Bir Spor Alanı Daha

16 Ayrı Bölgeye Spor Sahası

İlçe genelinde hayata geçirdiği gençlik ve spor merkezleri projeleriyle eğitim ve spora yeni bir bakış açısı kazandıran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çocuklar ve gençlerin talepleri doğrultusunda mahallelerde yeni spor alanlarını da hizmete sunuyor. İlçenin farklı bölgelerinde yeni spor alanlarınn hayata geçtiği Derince’de ilk etapta 5 ayrı noktada yapımı tamamlanan sahalar kullanıma açılmıştı. İkinci etapta 11 halı sahanın daha inşa edildiği Derince’de yapımı sona eren Çınarlı Mahallesi Bosna Yıldız Parkı’ndaki futbol sahası da düzenlenen törenle çocuklar ve gençlerin hizmetine sunuldu.

Başkan Aygün, Çocuklarla

Futbol sahasının açılışı dolayısıyla düzenlenen programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yanı sıra Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Morgül ve Kenan Yalçın, Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer, teşkilat yöneticileri ve bölge sakinleri katıldı. Açılış dolayısıyla düzenlenen programda çocuklara futbol topu dağıtan ve sahada oynadıkları ilk müsabakalarına eşlik eden Başkan Aygün, “Çocuklarımıza mahallelerinde güvenle spor yapabilecekleri alanlar inşa ediyoruz. Bu doğrultuda Derince’'mizin 16 ayrı bölgesine kazandırdığımız spor alanlarının 10'uncusunu bugün kullanıma açtık. Derince’mize hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817