DERİNCEYİ BİRLİKTE YÖNETİYORUZ
 Fatih Mahallesi’nde düzenlendi

Her ay farklı bir mahallede yapılan muhtarlar buluşması Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un öncülüğünde düzenlenmeye devam ediyor. Sorunların çözümü noktasında istişareye büyük önem veren Başkan Bulut’un başlattığı ve artık mahalle muhtarlarının yanı sıra bölge sakinlerinin katılımlarıyla birlikte daha da genişleyen istişare toplantıları bu kez Fatih Mahallesi’nde yapıldı. Fatih Mahalle Muhtarı Şenay Mengüloğul’un ev sahipliğinde Safran Pastanesi’nde gerçekleşen buluşmaya Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yanı sıra mahalle muhtarları, Fatih Mahallesi’ndeki cami dernek başkan ve din görevlileri, okul müdürleri, dernek başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Açılış konuşması Mengüloğul’dan

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Fatih Mahalle Muhtarı Şenay Mengüloğul, “Mahallemizde düzenlediğimiz toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Normal zamanda sıkıntılarımız olduğunda başkanımıza ve belediyedeki müdürlerimize rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Bu toplantıdaki bizim amacımız ise vatandaşlarımız, okul müdürlerimiz, cami imamlarımız ve toplumumuzun tüm kesimlerini belediye başkanımızla baş başa görüştürmekti. Katılımlarından dolayı başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Mengüloğul’un yaptığı açılış konuşmasının ardından söz alan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, toplantıda bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Başkan Bulut’tan istişare vurgusu

Düzenlenen toplantıların ilçedeki sorunların çözümüne yönelik önemli katkılar sunduğunu belirten Başkan Bulut, “Biz göreve başladığımız gün itibariyle 17 muhtarımızla birlikte toplanıyor, mahallelerimizin sorunlarını onlarla birlikte çözüyorduk. Fakat bu seneki toplantılarımızı biraz daha genişletelim dedik. Vakti olan vatandaşlarımız, azalarımız, cami imamlarımız, dernek başkanlarımız, okul müdürlerimiz, okul aile birliği temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yöneticilerimizin de katılımlarıyla artık bir araya gelmeye başladık. Bu toplantılarımızın bir sonraki adımını biraz daha genişletilmiş şekilde yapacağız” dedi.

 

“Sorunları birlikte çözelim”

Toplantılarda herkesin problem ve önerilerini söylemesinin, sıkıntıların çözümünü kolaylaştırdığını belirten Başkan Bulut, “Bu toplantılardaki maksadımız mahallemizin sorunlarına sizlerle fikir alışverişinde bulunarak çözüm sağlamak. Belki bizim için küçük gözüken ama sizin için büyük olan problemler olabilir. Bizim göremediğimiz, bilemediğimiz sorunları sizler bize aktaracaksınız. Sıkıntıları bize söylediğiniz takdirde bizler de çözmek için gayret gösteririz. Seçimden seçime halkımızın yanında değiliz, bizzat Derince’yi sizlerle birlikte yönetiyoruz. Hepimiz elimizi taşın altına sokalım, sorunları birlikte çözelim. Hizmetlerimizi hep beraber sahiplenmemiz, çevremizi hep beraber korumamız lazım. Eksiklerimiz varsa burada masaya yatırıp bunları beraber çözelim” dedi. Toplantıda söz alan mahalle sakinleri de görüş ve önerilerini ileterek toplantıdan dolayı Başkan Bulut’a teşekkürlerini iletti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817