DİLOVASI BELEDİYESPOR'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
 Amatör kümenin güçlü ekiplerinden ve Kocaeli 1’nci Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Dilovası Belediyespor, geçtiğimiz hafta olağan kongresini yaparak Recep Laç başkanlığında yeni yönetimini oluşturmuştu. Dün ilk toplantısını yapan yeni yönetim görev dağılımını yaptı.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Yapılan toplantıda Başkan Recep Laç, Başkan Yardımcılarına, Adnan Sak, Yavuz Celep, Cemil Daşdemir, Yasin Akın, Mehmet Öztürk ve Fuat Özalp getirilirken, Muhasip Halit Ekici, Sekreterya Görkem Turan, Futbol Şube Sorumlusu Bekir Kılavlı, Futbol Şube Sorumlusu ve Altyapı Sorumlusu Servet Ataş, Tesisler Sorumlusu Hamza Şayir ve Basın-Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak Barış Ateş görevlendirildi.

TANIŞMA ZİYARETLERİ YAPILACAK

Görev dağılımının ardından Başkan Laç ve yönetimi, önümüzdeki hafta protokol ziyaretleri düzenleyerek hem tanışma hemde fikir alışverişinde bulunmak üzere Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, İlçe Spor Müdürü Murat Balay, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve kurumları ziyaret edecek.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817