DOĞAN BİRLİKSPOR'U AĞIRLADI
 Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Kocaeli Birlikspor Başkanı Murat Aydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Yıldız İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğanı makamında ziyaret etti.

 

Sıcak karşılamaları için Başkan Doğan’a teşekkür eden Murat Aydın,  ‘ Başkanımızın bu güne kadar başta Kocaelispor olmak üzere sporun her dalına verdiği destekler ortada, bu dönem dede Kocaeli Birlikspor’la ilgili haftada en az bir iki kez kendisiyle konuşuyoruz. Hem kendisine takımla ilgili bilgi vermek, takımın yapısıyla ilgili anlatımlarda bulunmak hem de kendisinin fikirlerini almak için sürekli iletişim halindeyiz. Kocaeli Birlikspor’umuz bu hafta sonu ilk resmi müsabakasına çıkacak. Bu ilk mücadelede kendisini de tribünlerde ki yerinde, bizlerin yanında sporun destekçisi olarak görmek için ziyarete geldik’ diyerek Başkan Doğan’ı Pazar günü oynanacak olan Birlikspor’un ilk resmi maçına davet etti.

 

KOCAELİ SPOR İÇİN BÜYÜK MÜCADELE VERDİK

 

Ziyaretleri için Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Kocaeli Birlikspor Başkanı Murat Aydın’a ve Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Yıldız’a teşekkür eden Başkan Doğan ‘ Bu şehrin futbolda süper ligde oynayan bir takımı mutlaka olmalıdır. Kocaelispor için geçtiğimiz dönemde büyük mücadele verdik fakat olmadı. Amatör lige düştük tabi ki oradan süper lige tekrar çıkmasını istiyoruz. İnanıyoruz ki çıkacak fakat uzun bir sürece ihtiyacı var.’ dedi.

 

HEDEFİMİZ SÜPERLİG

 

Kocaeli halkı bu kadar uzun bir süreyi bekleyemez dedik ve bizler derhal kolları sıvadık. Bakanımız Fikri Işık başta olmak üzere Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz, Ticaret Odamız, Sanayi Odamız, İl Müdürlüğümüz bir araya gelerek Kocaelispor AŞ’ yi kurma kararı aldık ve kurduk. Bugün Kocaeli Birlikspor gibi bir takıma sahibiz, inşallah güzel başarılarda alacağız. Bu haftaki maçımızda bismillah diyerek başlayacağız. Hazırlık maçlarımızı da ilgiyle takip ettik. Birlikspor’la ilgili bizim hedefimiz en geç 3 yıl içerisinde süper ligde oynamasıdır.’ diyerek takıma olan inancından bahsetti.

 

İNANCIMIZ TAM

 

‘Biz kurucular, yöneticiler olarak hep birlikte bu hedefe ulaşacağına inanıyoruz. Halkımızın da inanmasını istiyoruz. Ve göreceksiniz o güzel Alikâhya Arena Stadımızda bambaşka bir Kocaelispor’la birlikte Türkiye’de futbolda ve diğer branşlarda kendimizi duyuracağız. Bu başarılar, gençlerimizin sportif aktivitelere katılımını arttıracak. Bu hafta maça da geleceğiz inşallah. Ben tekrar sizlerin yönetiminde Kocaeli Birlikspor’umuza başarılar diliyorum. En kısa zamanda takıma bir ziyarette bulunmak istiyorum.  Takıma moral olması adına bir yemek organizasyonu düzenleyebiliriz. Bu dönem hedefimiz şampiyonluk, inşallah hep birlikte başaracağız.’ diyerek çalışmaları konusunda bilgiler aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817