banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ
 Bir süre önce kurulan ve genel merkezi Malatya’da bulunan Büyük Doğu Fikir Ocakları Derneği, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti. Derneğin İl Temsilcisi Ferhat Ertem ve yönetim kurulu üyeleri Enes Göçer ve Serdar Arıcan, yaptıkları ziyarette Başkan Doğan’a dernekleri hakkında bilgi verdiler.  Ferhat Ertem gayelerinin başta Türkiye olmak üzere bütün dünyanın maddiyatçı ruhuyla birlikte maneviyatçı ruhuyla da kalkınmasına katkı sağlamak olduğunu belirterek” Üstat Necip Fazıl Kısakürek’in fikir ve misyonu çerçevesinde projeler hazırlayarak, toplumun bilinçlenmesine katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

 

GENÇ DOSTU

 

Başkan Doğan da ziyaretine gelen Büyük Doğu Fikir Ocakları Derneği yetkililerini tebrik edip çalışmalarında başarı dileğinde bulunarak” görüyorum ki hepiniz gençsiniz. İzmit Belediyesi genç dostu bir belediyedir. Ülkemiz genç ve donanımlı bir nüfusa sahip. Bununla gurur duyuyoruz.  Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Başbakanımız da gençlere her zaman güven duymaktadır. Seçilme yası 25’e indi. Başbakanımız şimdide 18 yaşa indirmek için çalışıyor. Gerek siyasi gerekse diğer alanlarda gençlerimizin önünün açılması için her zaman bizlere örnek oldu. Bizlerde bu çizgide çalışıyoruz. Gençlerimize önem veren genç dinamik bir liderimiz var, inşallah bu genç dostu liderimiz Cumhurbaşkanımız olacak” şeklinde konuştu.

Büyük Doğu Fikir Ocakları Derneği Kocaeli Temsilcisi Ferhat Ertem ziyarette Başkan Doğan’a Necip Fazıl Kısakürek’in bir kitabını hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751