DOĞAN, KÖYLÜLERE TEŞEKKÜR ETTİ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, köy gezilerine Gedikli ve Zeytinburnu ile devam etti. Doğan, ziyaretler sırasında Cumhurbaşkanlığı seçimindeki tercihlerinden dolayı  köylülere teşekkür etti. Başkan Doğan, geçtiğimiz Pazar günü yapılan seçimde köylerde yaşayanların kadirşinaslık örneği göstererek ezici çoğunlukta Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiklerini belirterek” köylerimizin her zaman yanında olduk. Ak Parti hükümetimiz ile birlikte köylerimiz hizmetlerle tanışmaya başladı. Yapılan hizmetlere karşı vatandaşlar da verdikleri oylarıyla memnuniyetlerini dile getirmiş oldular. Köylerde yaşayan vatandaşlarımıza seçimlere gösterdikleri ilgi ve tercihleri için teşekkür ederim. Bu seçimlerde İzmit’te en yüksek oyu aldık. Bu da yapılan hizmetlerin vatandaşlarımızca kabul gördüğünün onayı anlamına gelmektedir. Herkese sonsuz teşekkürü borç biliyorum” dedi.

 

VATANDAŞIN SEVGİSİ ÇALIŞMAYA TEŞVİK EDİYOR

 

İzmit Belediye Başkanı Doğan’ın ilk durağı Gedikli Köyü oldu. Muhtar Ercüment Esen, Başkan Doğan ve beraberindekileri köyü gezdirerek eksikler hakkında bilgi verdi. Doğan ve beraberindekiler daha sonra Zeytinburnu köyüne geçti. Burada muhtar Cengiz Demir ve köylülerce karşılanan Doğan, yeni dönemde  köylere yönelik hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Vatandaşların sıcak ve samimi ilgisine teşekkür eden Başkan Doğan”  Büyükşehir Belediyemiz 10 yıldan beri köylerimizde güzel işler yapıyor. Eksikler bitmez. İzmit Belediyesi olarak da köylerimize yeni hizmetlerde bulunacağız.

 

ŞEHİRLİ KÖYDE YAŞAMAK İSTEYECEK

 

Köylümüzün sıcak ve samimi ilgisi bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. 10 yıl öncesine kadar çok daha iyi olan köylerimiz bu dönemde de yapılacak hizmetlerle çok daha iyi hale gelecek. Bizim köylerimiz Avrupa’nın köylerinden daha güzel ve doğal. Bu doğallığı bozmadan yapacağımız hizmetlerle hem köylümüz kalkınacak hem de  köylere şehirden göç yaşanacak. Eskiden köyden şehre göç olurken şimdi bunun tam tersi olup şehirdeki insanlar köyde yaşamak isteyecektir” şeklinde konuştu. Başkan Doğan, köylere konaklar, meydanlar yapılacağını, çeşmelerin onarılacağını, cami, okul çevrelerinin düzenleneceğini, parklar ve spor alanları kazandırılacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817