banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN YENİMAHALLE’Yİ İNCELEDİ
 İzmit Belediyesi, mahallelerdeki eksikleri yerinde değerlendirmek ve yerinde çözümler üretmek amacıyla düzenledikleri inceleme gezilerini tam kadro sürdürüyor. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan öncülüğünde yapılan gezilerin sonuncusu Yenimahalle'ye gerçekleştirildi.

 

VATANDAŞ ÇOK MEMNUN

 

Başkan Doğan'a Yenimahalle gezisinde Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, Belediye Daire Müdürleri ve Yenimahalle Muhtarı Tuncay Aşkın eşlik etti.  Eksikleri yerinde görüp, çözüm yöntemleri belirleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve beraberindekilerin ziyaretinden son derece mutlu olduklarını söyleyen mahalle muhtarı Tuncay Aşkın, ‘  sorunlarımızı anlatmak için belediyeye gitmeye gerek kalmıyor. Çünkü Belediye Başkanımız ve tüm ilgililer ayağımıza geliyor. Sorunları yerinde görmek çözüm için de daha yararlı oluyor. Başkan Doğan ve ekibine duyarlılığından dolayı teşekkür ederim’ dedi.


VATANDAŞIN BELEDİYEYE GİTMESİNE GEREK YOK

 

Yenimahalle gezisinde vatandaşlarla teker teker sohbet edip, onların isteklerini dinleyen Başkan Doğan ‘Bizim belediyecilik anlayışımız sokakta belediyecilik anlayışıdır. Vatandaşı belediyeye değil belediyeyi halkın ayağına götürüyoruz. Bunun da yararını çok görüyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren başlattığımız bu uygulama sayesinde vatandaşımız isteğini, şikâyetini belediyeye gitmesine gerek kalmadan mahallesine aktarabiliyor. Yapılan hizmetler, yapımı devam eden ve planlanan projelerdeki son durumlar yerinde incelenip, değerlendiriliyor. Bu geziler sayesinde vatandaşlarımızın fikirlerinden de yararlanıyoruz’ diyerek mahalle inceleme gezisinin öneminden bahsetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826