DOĞAN’DAN BAYRAK İSTEDİ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yolunu kesen bir vatandaş, bayrak istedi. Serdar Mahallesi’ndeki incelemeleri sırasında Başkan Doğan’ın yolunu kesen 83 yaşındaki İsmail Eşref Bostan isimli vatandaş” Başkanım sizden Türk bayrağı istiyorum” dedi. Doğan da vatandaşın bu isteğini kırmayarak makam aracında taşıdığı Türk Bayraklarından birini yaşlı vatandaşa hediye etti.

 

ERDOĞAN SEVDALISI

 

Başkan Doğan’a teşekkür eden 83 yaşındaki Bostan” Ben Recep Tayyip Erdoğan’ın hastasıyım. Türkiye’ye böyle bir lider daha gelmedi. Millet olarak O’nun kıymetini bilelim. Ülkemizin Erdoğan gibi hizmet aşkı içinde yanıp tutuşanlara ihtiyacı var. Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde de oyum  Recep Tayyip Erdoğan’a olacak. Allah’ın izniyle Erdoğan, Pazar günü açık ara  Cumhurbaşkanı seçilecektir.  Allah  Erdoğan gibilerini başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştu. İzmit Belediye Başkanı Doğan da halkın ülkesine kimin hizmet edip etmeyeceğini çok iyi bildiğini belirterek” bir tarafta dünya lideri, ülkesi için hizmet etme aşkı içindeki Erdoğan, diğer yanda da ülkesini tanımayan birilerince  zorla aday gösterilen biri. 30 Mart’ta olduğu gibi 10 Ağustos’da da Türk halkı en doğru kararı verecektir” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817