banner2779
banner2752
banner2750

 DSP KÖRFEZ İLÇE TEŞKİLATI AÇILDI

DSP Körfez İlçe Başkanı Gündüz Kamil Çehreli, daha önce Yarımca’da olan teşkilat binasını kısa süre önce Tütünçiftlik Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi Petrolcüler İş Hanı 3. Kata taşıdı. Yeni teşkilat binasının açılışı kalabalık sayıda katılıma ve seçimlerde kazanma vaatlerine sahne oldu.

Belediye seçimini kazanacağız

DSP Körfez İlçe Başkanı Gündüz Kamil Çehreli, açılış konuşmasında seçimlerde zafer sözü vererek, ‘’Küllerden doğduğumuzu ve Rahmetli Genel Başkanımız Bülent Ecevit’i en iyi şekilde temsil ettiğimizi göstereceğiz. Körfez’de Belediye Başkanlığı’nı kazanmak, il genelinde de en az bir milletvekili çıkartmak için söz veriyorum. Ben Karadenizliyim ve sözümde dururum’’ dedi.

5 ilçe tamam

Açılışa katılan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’da konuşmasında çalışmalarının hızla ilerlediğini, 5 ilçede şube ve örgütlenmenin tamamlandığını, diğerlerinin de kısa zamanda biteceğini söyledi.

DSP nerede diye soruyorlar

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, halkın yolda önüne çıktığını belirterek, ‘’Halk, DSP nerede diye soruyor, buradayız. Halkımız, ülkeyi gerçek anlamda Atatürkçü,  halkçı, Ecevitçi bir iktidarın yönetmesini istiyor. Teşkilatlanma ve particilik meşakkatli, maddiyat isteyen çalışmalardır. İnsanlar evlerinin geçimini sağlamakta zorlanırken, arkadaşlarımızın bu çalışmaları bizi güçlendiriyor. Ülkeden bu badireyi uzaklaştırmak için göreve ve çalışmaya hazırız’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751