banner3047

ELLİBEŞ HİSARDERE KÖPRÜLÜ KAVŞAK PROJESİNİ İNCELEDİ
Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesinin ortak projesi olan, Hisardere Köprülü Kavşak Projesinde çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde görüp incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, açıklamalarda bulundu.

Başkan Ellibeş, Hisardere Köprüsü'nün güney yamacı olarak ifade edilen, İhsaniye ile Hisareyn'i birbirine bağlayacak olan 35 metre uzunluğunda, 60 metre enindeki Hisardere köprülü kavşak projesi her yönüyle önemli bir projedir.

Hisardere Köprülü kavşak projesi vatandaşın ihtiyaçlarının giderilmesi ve bulunduğu bölgede oluşan çeşitli sıkıntıların çözümü hususundaki önemiyle büyük ihtiyacı karşılayacaktır. Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesinin ortak projesi olan Hisardere Köprülü kavşak yapımında Malzeme teminini Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi karşılarken, inşaatın yapımını Gölcük Belediyesi gerçekleştirmektedir dedi.

Başkan Ellibeş, DSİ'nin yaptığı ihale sonunda yaklaşık 7 kilometrelik bir ıslah çalışmasının yapıldığı Hisardere de Köprü yapımının da başarıyla sürdürülmesi sonucunda  proje daha farklı bir önem kazanmış oluyor. Hisardere köprüsü yukarı köylere kadar ulaşımı da kolaylaştıracaktır.

Güney cephesinde yapılan  bu köprünün bir diğer bölümü  kuzey cephesinde de olacak.  Bu köprüden hem Hisareyn'e hem de kara yoluna geçiş olacak. Bu proje sayesinde Karaköprü adı verilen köprüde yaşanan kazaların azalacağını ümit ediyoruz dedi. Başkan Ellibeş’e incelemelerinde, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.