banner2779
banner2752
banner2750

Ellibeş, Kocaeli’ye Teşekkür Etti

Bu yolda güvendiği tek liderin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu Kocaeli’deki açılış bayramında tüm dünya bir kez daha görmüş oldu. Teşekkürler Kocaeli” dedi.


BELEDİYELERİ TEBRİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumartesi günü İzmit Milli İrade Meydanı’nda katıldığı 10.Açılış Bayramı sonrası gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında konuşan Başkan Ellibeş, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımızın katıldığı 10.Açılış Bayramı hepimiz için gurur kaynağı oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlıklarımızın yaptığı eserler yanında ilçe belediyelerimizin de eserlerine bu törende resmi açılış yapıldı. Kocaeli’ye 3 yılda 245 eser kazandıran tüm belediyelerimizi tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımızı tören alanında 70 bin vatandaşımız karşıladı.”


TEŞKİLATA ÖZEL TEŞEKKÜR
“Milletimizin Büyük Türkiye idealine olan bağlılığını kimsenin tartışamayacağı bir kez daha belli oldu. Bu yolda güven duyulan tek lider de Cumhurbaşkanımız olduğunu bütün dünya gördü. Bizler Cumhurbaşkanımıza olan sevgiyi biliyorduk. Tek yapmamız gereken Kocaeli’ye geldiğini herkese duyurmaktı. Bu konuda da tüm teşkilatımız 5 günden az sürede müthiş bir çalışmaya imza attı. Gece gündüz demeden durmadan çalıştı. Tören alanında yaşlısından engellisine, kadınından gencine duygulandıran görüntülere şahit olduk. Herkese minnet borçluyuz. Teşekkürler Kocaeli”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751