Ellibeş Pirireis ve Tersane İlkokulunda incelemelerde bulundu
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Pirireis ve Tersane İlkokullarında devam eden inşaat çalışmalarını yerinde görmek üzere bir inceleme gerçekleştirdi. İncelemelerinde Başkan Ellibeş’e, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman eşlik etti.

Başkan Mehmet Ellibeş, yaptığı incelemelerde bir açıklama yaparak bilindiği gibi hazırlanan bir Protokol ile Gazi İlköğretim Okulunun arsasına karşılık 5 adet Okullar zinciri yapılmak üzere (Toplam 92 Derslik) Gölcük Belediyesine devri gerçekleştirilmişti.

Gölcük Belediyesi olarak Gazi İlköğretim Okulu arsasına karşılık, yapılacak 5 adet Okullar zincirinden Pirireis ve Tersane İlköğretim Okulunun 2014-2015 Eğitim Öğretim dönemine yetişeceğini belirtti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817