banner2779
banner2752
banner2750

Ellibeş, Vatandaşlarla Horon tepti
 29-30-31 Ağustos 2014 tarihileri arasında gerçekleştirilecek olan Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Şenlikleri vatandaşların yoğun ilgi ve katılımıyla başladı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş şenlik programının ilk gününde Şenlik alanında yaptığı ziyaretlerde Vatandaşlar tarafından gösterilen ilgiye ve Stand açan esnaflara katılımdan dolayı teşekkür etti.

Başkan Ellibeş, Yazlık Kadırga şenlikleri ile Karadeniz yöresine ait çeşitli el sanatları sergilenmekte ve satılmakta, yine Karadeniz yöresine ait yemek kültürü çeşitli şekillerde halkımıza sunulmakta, bölgede yaşayan her kesimden insanların birlik beraberlik duygusu için bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken tüm dünya'ya da aynı zamanda güzel bir örnek sunuyorlar dedi.

Şenliklerin ilk gününde yöresel sanatçıların verdikleri konserler akşama kadar devam ederken ilk günün solisti Elifçe ve Dinçer bir birinden hareketli türküleriyle Şenliğe katılanlara güzel bir akşam yaşattı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Şenliğe yoğun ilgi gösteren Vatandaşlarla sohbetler gerçekleştirdi, Kemençe eşliğinde hareketli türkülerle horon tepti.

 

Şenliğin ilk gün Programında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci,İbrahim Tektaş,Kemal Kahraman Belediye Meclis Üyeleri,  Belediye birim müdürleri, Mahalle muhtarları, davetliler, misafirler ve vatandaşlar hazır bulundular 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751