Ellibeş Yeni doğan Bebeklere ziyaretlerde bulunuyor
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in talimatları doğrultusunda, Gölcük Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğünün koordinesinde yürütülen örnek bir çalışma olarak takdir edilen Hoş geldin Bebek projesi aralıksız devam ediyor.

Proje kapsamında  Yeni doğan Bebeklerin envanteri yapılarak hem kayıt altına alınmakta hem de Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerle yeni doğan bebekler evlerinde ziyaret edilerek Hoş geldin Bebek sloganıyla ailelere Başkan Ellibeş tarafından Bebek bakım seti hediye ediliyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Hakla İlişkiler Müdürlüğü görevlileri ile birlikte yaptığı ziyaretlerde, Başkan Ellibeş'i böylesi önemli bir hizmetle karşılarında gören Vatandaşlar, Başkan Ellibeş'e teşekkürlerini belirtip yapılan hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817