EMEKLİ EVLERİNDE GÜZEL GELENEK
 İzmit Belediyesi’ne ait emekli evlerinde Ramazan ayı nedeniyle ara verilen  toplu doğum günü kutlamaları yeniden başladı.

İzmit Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla emekli evlerindeki toplu doğum günü kutlamalarına emekliler büyük ilgi gösteriyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlama programında Mehmet Ali Paşa Emekli Evi’nde 30,  Plajyolu’ndaki emekli evinde de 10 kişinin doğum günleri kutlandı.  Etkinlikte  pasta kesilerek, emeklilere İzmit Belediyesi tarafından hediyeler verildi.

 

BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

 Eğitimler, seminerler, geziler gibi birçok etkinliğin düzenlendiği emekli evleri sayesinde emeklilerin toplumda aktif rol almaları sağlanıyor. Emekli evlerinden memnun olduklarını söyleyen emekliler” zamanımızın önemli kısmı buralarda geçiyor. Günlük gazeteler,, çay-kahve ikramları, satranç, tavla, televizyon ve internet hizmetleri ayağımıza geliyor. Ayrıca sosyal etkinliklerle hoşça vakit geçiriyoruz. Bizlere böyle bir imkanı sunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817