Emniyette paralel operasyon mu başlayacak?
 Bir süredir Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde inceleme yapan müfettişlerin incelemelerini tamamladığı, paralel yapı mensubu olduğu iddia edilen yaklaşık 10 polisin önümüzdeki günlerde gözaltına alınacağı iddia edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde “Paralel yapı” mensubu olduğu iddiasıyla yaklaşık 10 polis hakkında inceleme başlatılmıştı. Müfettişlerin yaptığı incelemenin tamamlandığı ve önümüzdeki günlerde paralel yapı mensubu yaklaşık 10 polisin gözaltına alınacağı iddia edildi.

 MÜFETTİŞLER SORUŞTURMAYI GİZLİLİKLE YÜRÜTTÜ

İstanbul ve Ankara’dan gelen müfettişler, bazı polislere yönelik Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde geniş kapsamlı inceleme başlatmış ve bu inceleme büyük bir gizlilikle yürütülmüştü. Yaklaşık 2 aydır inceleme yapan müfettişler paralel polislerle ilgili soruşturmayı tamamladı. Soruşturma kapsamında 17 ve 25 Aralık operasyonlarına destek veren izinsiz dinleme ve casusluk yapan yaklaşık 10 polisin ismi dosyada bulunuyor. Dosyada ismi bulunan ve aralarında rütbeli müdürlerinde bulunduğu yaklaşık 10 polis hakkında önümüzdeki günlerde operasyon yapılması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817