banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ENGELLİLER YÜZME ÖĞRENİYOR
 İzmit Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile 07 -20 yaş arasındaki engelli gençler için düzenlenen  yaz dönemi yüzme kursu devam ediyor. Çoğunluğu zihinsel ve otistik olan engellilerin katıldığı yüzme kursu ücretsiz olup haftada iki gün gerçekleştiriliyor. Çocukların keyifli vakit geçirdikleri yüzme kursundan ailelerde oldukça memnunlar.

Kursa gelen Emin Aktaş’ın annesi Ümmü Aktaş ” Belediye Başkanımız sayın Dr. Nevzat Doğan, her alanda çocuklarımızı, engelli yavrularımızı düşünmekte ve sahip çıkmaktadır. Başkanımızın ücretsiz olarak bizlere sunduğu bu hizmetten çok memnunuz. Ulaşımımızı bile sağlayan Başkanımız Doğan’ ne kadar  teşekkür etsek azdır” dedi. Geçtiğimiz Haziran ayında başlayan ve 15 kişinin katıldığı yüzme kursu önümüzdeki günlerde sona erecek ve ardından ikinci grubun kurslarının başlayacağı öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826