banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Erdoğan: Pazarı görmeden açıklayamam
 Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, NTV ve Star TV'nin ortak yayınında Adaylar Konuşuyor programına konuk oldu. Oğuz Haksever'in sorularını yanıtlayan Erdoğan, AK Parti'nin Köşk sonrası durumunun ne olacağına dair ip uçları verdi. İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili olarak sözleri: 

'PAZAR  GÜNÜNÜ  GÖRMEDEN AÇIKLAYAMAM'

Yasa 45  gün  içinde olağanüstü  kongreye  gidilebileceğini söylüyor. İsterseniz bunu 2  hafta içinde de yapabilirsiniz. Ben  pazar   gününü  görmeden kararımı açıklayamam.  Pazar gününü  gördükten sonra atacağımız adımları en  yakın  arkadaşlarımla ve ekiplerimizle  toplantılarımızı  yapıp oradan aldığımız bilgilerle adımımı atarım.Partimin yetkili  kurulları  olarak gerekli istişareleri yaparız. Bundan sonra partimiz  yeni  genel başkanını seçer. Kimin geleceğiyle ilgili taban yoklaması yaptık. Ama burada şahsımın kararını etkileyecek olan MKYK ile yapacağım istişaredir. Kimsenin tahmin edemeyeceği iklim bundan sonra da devam edecektir. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826