banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Erdoğan, Sude Naz’ın Cenazesine Katıldı

Erdoğan, Gölcük’teki tören sonrasında parti programından dönüş sırasında meydana gelen kazada yaşamını yitiren Sude Akkuş’un cenazesinde acılı aileye taziye dileklerini iletti. Genç kızın ailesi gözü yaşlı şekilde taziyeleri kabul etti.

BAKANLAR DA KATILDI

Konya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okuyan Sude Naz'ın cenazesi, Kartepe İstasyon Mahallesi Merkez Park Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Köseköy İstasyon Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, milletvekilleri, partililer, ilçe belediye başkanları ve Akkuş ailesinin yakınları katıldı.

“KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ”

Cenaze namazı öncesinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Taliha Hanım ve Sude kızımız musalla taşında. Onları Hakk’a uğurluyoruz. Adana'da bizler bütün gençlerimizle çok coşkulu, heyecan dolu bir akşam yaşadık. Ertesi sabah da bu elim trafik kazasını duyduk. Genç yaşta ebediyete uğurladığımız kızımız ve Taliha Hanımın mekanlarını cennet eylesin. Ailelerinize başsağlığı diliyoruz. Bunun yaşı yok, ölüme her an hazır olacağız. Sude kızımızın olduğu otobüsteki şoförle ilgili yargı gereken neyse bunların takibini yapıyor, yapacak ve bizler de bunun takipçisi olacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826